söndag 31 augusti 2008

Kapitel 1

Då så. Nu kör vi!

För snart 1 år sedan fick vi efter ett misslyckat lotteri på stadens kommunhus tomten vi idag är lyckliga ägare till. Misslyckat var det i den meningen att vi först blev helt utan tomt. Det var 20 spekulanter på 18 tomter och här i staden är det lottdragning som gäller när nya tomter ska delas ut. Min sambo lyckades dra den ena av 2 nitlotter som fanns och där stod han nervös över vad han skulle säga till mig. Till saken hör att vi redan sålt radhuset vi då bodde i för att bo hemma hos mina svärföräldrar för att spara lite pengar inför det kommande husbygget. Så drar han en nit! Tack och lov var en tjej inte nöjd med den tomt hon fått utan gav den till oss ganska direkt! Tack till dig vem du nu är!

Så nu efter en sommar med en hel del förarbete kör vi till veckan igång på riktigt. Vår grundkille Markus ska igång med grundarbetet eftersom huset kommer redan i slutet av september.















1 kommentar:

Tez sa...

Hej ! Vilken fin sida du fixat. Du har verkligen talang. Jag kommer vara en flitig besökare.. Är så nyfiken. Många lycka till kramar/Theres