torsdag 11 september 2008

Sponsring

Det lokala företaget som ser till så att vi ska få vår vädertäta stomme levererad och uppsatt den 29/9 tyckte att deras namn skulle få förekomma på denna välbesökta sida. Så efter mycket tjat och framförallt efter att vi löst den ekonomiska biten så är jag beredd på att lägga upp en liten logotyp till höger. Micke, faktura väntar...

På bygget. Plattan är färdigisolerad, rörmokarna har börjat dra golvvärme och vi verkar ha blivit anslutna till elnätet. Min sambo fick gå upp tidigt imorse (klockan 8 är mitt i natten för honom) för att tillsammans med vår kvalitetsansvarige och rörmokarna kontrollmäta att alla avlopp satt där de skulle. Ett, det för värmepannan fick vi flytta lite på då väggen i groventrén skulle komma för nära dörren och göra det omöjligt att hänga av sig kläder där. Det är ju det en groventré är till för tycker jag. Att kunna gömma undan jackor, skor, träningskläder och annat bråte som man inte vill ska hänga framme vid huvudentrén.

Det känns som att vi krånglar en hel del med alla vi har involverat i vårt villabygge men förhoppningsvis bygger vi bara ett hus i livet och vill så klart att allt ska stämma den här enda gången.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad kul det är att läsa om ert husprojekt! Helt rätt att ställa krav, med tanke på hur dyra hantverkare är och, som du sa, man bygger ju hus vanligtvis en gång i livet. Det blir nog kanon! Själva så renoverar vi lite smått, nytt kök till vintern ser det ut som. Ha de gott!
/Jonas